Stadionunk - Makó Aréna

         Hajrá Makó!

1924-ben,a  MAK-ból (Makói Atlétikai Klub) kiváló Makói Torna Klub (MTK) egy Aradi utcai telken alakította ki pályáját,amelyhez tribünt is építettek. Ez az infrastruktúra kisebb felújításoktól eltekintve 2017-ig szolgálta ki a helyi labdarúgókat. 2017-ben az MLSZ és Makó Város Önkormányzatának támogatásával épült meg majd 400 millió forintból a jelenlegi sportkomplexum, amely a 21.század igényeinek megfelelően szolgálja ki csapatainkat. A komplexum területén található két élő- és egy műfüves pálya. A korábban Vasas pályaként vagy Aradi téri sportkomplexumként ismert létesítmény 2021 szeptember végén saját nevet kapott, így született meg a Makó Aréna.

A Makó Aréna mellett a Maros partján is rendelkezünk egy füves pályával, amely kiszolgálóépülete szintén felújítás előtt áll.

  1.   A  Makó FC igazolt sportolói által fizetendő sportszolgáltatási díj
Díjfizetési szabályzat 2022-2023

A Makó FC igazolt játékosai az U19-es korosztályba lépésig a klub működtetésére fordítandó éves sportszolgáltatási díjat kötelesek fizetni, ami teljesíthető havi, negyedéves, féléves részletekben is, vagy egy összegben. A sportszolgáltatási díjat 11 hónapra (a július kivételével) kell megfizetni.

A fizetési határidő minden tárgyhónap 15. napja.

 

SPORTSZOLGÁLTATÁSI DÍJ ÖSSZEGE (Ft/fő/hó)

Teljes

Kedvezményes

5 000 Ft.

3000 Ft.