post

Ikszelt az M-Foci Kft. a Füzesgyarmat ellen

Az M-Foci Kft. 1-1-et játszott a Füzesgyarmati SK ellen előkészületi mérkőzésen. A Maros-mentiek szombaton 9-től a Nagyszentmiklóst fogadják.

Az ellenfél tavaly a Békés megyei bajnokságban az élen végzett és osztályozó nélkül jutott fel az NB III-ba. A vendégek a keleti csoportban, míg a Maros-partiak a közép csoportban fognak szerepelni.

Az első félidő elején mindkét térfélen akadtak helyzetek, de a 42. percig kellett várni a gólra. A hazaiaknak Széll Kristóf beadása után Varga Richárd szerezte meg a vezetést. A makóiak 1-0-ás előnnyel mehettek az öltözőbe.

A második játékrész 8. percében egy szabadrúgás után egyenlítettek a füzesgyarmatiak. A meccs hátralévő részében még küzdöttek a csapatok a győzelemért, viszont már több találatot nem szereztek.

– A helyzetek alapján talán reális a döntetlen, bár az első félidőben kihagytunk három ziccert, amikkel megnyerhettük volna a mérkőzést. Összességében szerintem jó úton járunk, gőzerővel készülünk a bajnokságra – mondta Méhes Tibor, az M-Foci Kft. vezetőedzője.

Albert Barbara Andrea (www.szinvilag.eu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.