post

Döntetlent játszottunk a SZEOL-lal

Az M-Foci Kft. hazai pályán 2-2-es eredményt ért el a SZEOL SC ellen felkészülési mérkőzésen.

A két NB III-as csapat szakadó esőben játszotta a találkozót. A meccs kiegyenlítetten kezdődött, az együttesek nem alakítottak ki komoly helyzeteket. Bő 20 perc elteltével a Tisza-partiak előtt adódott egy nagy lehetőség, de a felső léc megmentette a hazaiakat. A 34. percben Tóth Timotheusz találatával a makóiak megszerezték a vezetést, viszont nem tudták az első félidőt kihúzni kapott gól nélkül, hiszen a hajrában egy beadás után egyenlítettek a vendégek Péter Antal révén.

A második játékrész elején jobban kezdeményeztek a Maros-partiak, de ebből nem tudtak előnyt kovácsolni. A szegediek kontratámadásokkal próbálkoztak és egy ilyen akció végén átvették a vezetést Péter Antal újabb góljával. A 77. percben Vajna Martin kialakította a 2-2-es végeredményt.

– Sajnos az időjárás mostoha volt, de ezen nem tudunk változtatni. Úgy gondolom, hogy igazságos eredmény született, hiszen mindkét csapat dolgozott ki helyzeteket. Ismét lehetőséget kaptak a próbajátékosok, jelenleg úgy látom, hogy Dejan Juhik, Füstös Krisztián és Kasuba Dániel erősíthetné a csapatot. Remélem, a beteg, valamint a sérült focistáink mihamarabb felépülnek – árulta el Méhes Tibor, az M-Foci Kft. asszisztens edzője.

– A felkészülés közepén tartunk, minden nap edzünk és heti két előkészületi mérkőzést játsszunk. Ketten távoztak és nem szeretnénk új labdarúgókat igazolni. A tanulsága a mai meccsnek, ha ilyen hideg van, akkor futnunk kell, mert megfagyunk. Hihetetlenül kellemetlen időjárásban fociztunk, nagyon fiatal csapattal álltunk fel, örülök, hogy senki sem sérült meg. A meccs hasznos volt, hiszen a második félidőben sok utánpótlás játékos kapott lehetőséget, négy 2001-es és egy 2000-es születésű is. Láttam biztató dolgokat, de hibákat is felfedeztem, ami normális a felkészülési időszakban. Természetesen jó lenne dobogós helyen végezni a bajnokságban. Középtávú céljai a klubnak, hogy minél több saját nevelést építsünk be a csapatba, ami lehet tavasszal az eredmény rovására is megy – tudtuk meg Siha Zsolttól, a SZEOL SC vezetőedzőjétől.

További fotók a http://szinvilag.eu/index.php?page=post&id=832 linken tekinthetőek meg.

Albert Barbara Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.