post

A SZEOL ellen is a három pontért játszunk

Az M-Foci Kft. szombaton 17:30-tól a SZEOL SC-vel mérkőzik meg hazai környezetben.

A Maros-partiak az ősszel 3-0-ra kikaptak a szegedi csapattól. A mérkőzés elején jobban kezdeményeztek a makóiak, de egyik gárda sem alakított ki nagy helyzeteket. A szegediek a 28. percben az első komoly lehetőségükből megszerezték a vezetést Beretka Péter révén, így 1-0-val mehettek a szünetre. A Maros-partiak az első játékrészben többször is eljutottak a SZEOL térfelére, viszont nem tudták befejezni góllal a támadásokat.

A második félidő elején Grünwald Attila 2-0-ra növelte a hazaiak előnyét. A vendégek minden labdáért harcoltak és megpróbáltak szépíteni, de nem tudták megtörni ellenfelük védelmét. A 63. percben a szegediek Mihály Dávid találatával végképp eldöntötték a mérkőzés sorsát.

A makóiak feljöttek a 13. helyre a tabellán, de csak egy ponttal állnak a Hódmezővásárhely előtt, ezért egyáltalán nem dőlhetnek hátra. A SZEOL jól kezdte a bajnokságot, viszont visszaesett a 6. helyre. Bíztató lehet a Maros-partiaknak, hogy a szegediek nem meneteltek eddig túl jól a tavaszi idényben, bár legutóbb legyőzték 1-0-ra a Dunaújvárost. Méhes Tibor csapata a múlt héten 3-0-ra nyert Dabason. A két együttes a tavaszi felkészülési időszakban is találkozott egymással, akkor 2-2-es döntetlen született Makón.

Az M-Foci Kft. II szombaton 20:00-tól a Kiszombor KSK-t fogadja. Az ellenfél a hetedik helyről várja a mérkőzést, míg a második csapatunk öt ponttal vezeti a Csongrád megyei másodosztályú bajnokságot a Röszke előtt. Az őszi szezonban 2-0-ra nyertek a kiszomboriak Galló Gergő és Kovács László góljaival.

Várjuk szurkolóinkat! Hajrá Makó!

Albert Barbara Andrea

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.