post

Nem tudtuk felvenni a harcot a SZEOL-lal

Az M-Foci Kft. 5-1-es vereséget szenvedett hazai pályán a SZEOL SC-től.

Lendületesen és határozottan kezdték a mérkőzést a vendégek és már a 8. percben megszerezték a vezetést Péter Antal góljával.  Az első félidőben több helyzeteket dolgoztak ki a szegediek, jobban járatták a labdát. A makóiak nem tudták veszélyeztetni ellenfelük kapuját.

A szünet után a Maros-partiak megpróbálták megfordítani a mérkőzést, de már az 53. percben újabb gólt lőtt a Szeged Tomisic Stefan révén. Ezután a hazaiak szétestek és Tomisic Stefan duplázott, majd Maksimovic Nikola, valamint Rabatin Szabolcs is betalált a hálóba. A makóiak küzdöttek és megpróbáltak helyzeteket kidolgozni, aminek eredményeként a hajrában Babolek Zoltán szépített.

– Esélyünk sem volt a meccsen, aminek nem tudom megmondani az okát, nem hoztuk azt a játékunkat, amit Dabason mutattunk. Gratulálok a SZEOL-nak, ma minden tekintetben felülmúltak bennünket. A fiúk az elején megijedtek az agresszíven és határozottan játszó ellenféltől, főleg ebből adódtak a hibák. Óriási szerencsénk volt, hogy az első félidőben csak egy gólt kaptunk. A szünetben sikerült megnyugtatnom a csapatot, viszont a második találat megpecsételte a sorsunkat. Dolgozunk tovább, nincs időnk csüggedni – tudtuk meg Méhes Tibortól, az M-Foci Kft. asszisztens edzőjétől.

– Sajnos a múlt heti stabil és jó játékot nem tudtuk hozni, három ponttal nagy lépést tettünk volna a bennmaradás felé. Gratulálok a szegedieknek, akik jól futballoztak, mentálisan erősebbek voltak. Nincs még semmi veszve, bennmaradást érő helyen állunk. Az utolsó két meccsünket muszáj megnyernünk és akkor jövőre is NB III-as csapat maradunk. Köszönöm a szurkolók támogatását, akik 5-1 után is buzdítottak bennünket és azt szeretném kérni tőlük, hogy a Honvéd ellen is jöjjenek minél többen és ilyen lelkesen biztassanak bennünket – mondta Juhász György, az M-Foci Kft. védője.

– Őszintén gondoltam, hogy a Makó az esélyese a mai meccsnek, hiszen csak kétszer kaptak ki a tavaszi idényben. Nem számítottam erre, hiszen nem szoktuk kihasználni a helyzeteinket, nem szeretnék túlzásokba esni, de az eredmény a Makóra nézve hízelgő. Sok sikert kívánok az M-Focinak a bennmaradáshoz! – értékelte a találkozót Siha Zsolt, a SZEOL SC vezetőedzője.

További fotók: http://szinvilag.eu/index.php?page=post&id=1167

Albert Barbara Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.