post

Utolsó előtti nekifutás

Az M-Foci Kft. vasárnap 17:30-tól a Budapest Honvéd-MFA II. csapatával mérkőzik meg idegenben.

A makóiak az ősszel 1-0-val bezsebelték első három pontjukat a Honvéd II ellen az Erdei Ferenc téri sportpályán.

Az első félidőben több ziccert is kialakítottak a hazaiak, végig motiváltan fociztak. A vendégek előtt akadt néhány lehetőség. A makóiak minden egyes labdáért megküzdöttek, támadóbb szellemben játszottak, mint eddig, de a vezetést nem tudták megszerezni a szünetre.

A második játékrész elején a fölény góllá érett, egy szép támadás után a Maros-partiak hátvédje, Sirokmán Zoltán megszerezte a meccs győztes találatát. A helyiek jól védekeztek és fegyelmezetten játszottak, a Honvéd nem igazán tudta veszélyeztetni a kapujukat.  

A makóiaknak nem alakult jól a hétvégi mérkőzés, hiszen váratlan vereséget szenvedtek a SZEOL-tól. A két csapat közt csak négy pont a különbség a tabellán, így izgalmas meccsre számíthatunk. A Maros-partiaknak kellenek a pontok, ezért mindent megtesznek a Honvéd otthonában, hogy győztesen térjenek haza. Méhes Tibor együttese a 13. helyen áll, viszont nem bízhatja a szerencsére a bennmaradást.

Az M-Foci Kft. II szombaton 17:00-tól a negyedik Móravárosi Kinizsivel játszik a Maros-parti sportpályán. A második csapatunk hétpontos előnnyel vezeti a tabellát a Röszke előtt, így egy győzelemmel akár bajnoki címet is ünnepelhet két fordulóval a megyei másodosztályú bajnokság vége előtt.

A kiemelt fotó az őszi meccsen készült.

Hajrá Makó! Várjuk szurkolóinkat!

Albert Barbara Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.