post

Idényzáró értékelőt tartottunk

Az M-Foci Kft. tegnap este szezon végi értékelő rendezvényt szervezett a makói Autós Csárdában.

Karsai Tibor, az M-Foci Kft. ügyvezetője köszöntötte a jelenlévőket, röviden értékelte az idényt és megköszönte a szponzorok támogatását, valamint az egész stáb munkáját.

– Úgy gondolom, amit kitűztünk az idény elején azt sikerült elérnünk, hiszen bennmaradtunk az NB III-ban. Kevesen bíztak az őszi szezon végén, de én azt mondtam, ha az együttes nyer Vecsésen, akkor reménykedhetünk a tavasszal és ez beigazolódott. Gratulálok a csapatnak és köszönöm mindenkinek az évi munkáját – mondta Ménesi Gábor, az M-Foci Kft. tulajdonosa.

A Maros-parti gárdának nem sikerült jól az ősz, hiszen az utolsó előtti helyen állt a tabellán hat ponttal. A fordulópont a Vecsés elleni 2-0-s idegenbeli győzelem volt, ami után hatmeccses veretlenségi sorozat következett, ami magabiztosabbá tette a csapatot.

– Az Iváncsa elleni meccsel kezdődött a lejtő az őszi idényben és sorozatban kilenc vereséget szenvedtünk, ami megviselte a csapatot. Nem sokan gondoltuk, hogy az idény végén bennmaradunk. Azonban mi a lehetetlent is megkíséreltük és a tavaszi szezonban a negyedik helyen végeztünk a tabellán. A fiúk magabiztosabban teljesítettek és mentálisan is sokat fejlődtek a tréningeknek köszönhetően. Öt meccsen mentettünk pontot/pontokat vesztes helyzetből. Köszönöm, hogy végig kitartott és bízott bennem a klub a nehézségek ellenére – értékelte az évet Méhes Tibor, akinek az edzői munkáját Kolozsvári János és Mazula Zoltán segítette.

A csapat legeredményesebb játékosa nyolc góllal Molnár János lett, aki tavasszal érkezett a Grosics Akadémiától. A klub egy keretezett csapatfotóval hálálta meg a stáb munkáját.

Karkas Mihály Babolek Zoltánnak adta át a Givaudan különdíját. A Givaudan Hungary Kft. makói gyárigazgatója elmondta, hogy többen is megérdemelnék az elismerést és nehezen született meg a döntés. A makói támadó tavaly nyáron igazolt a csapathoz és öt gólt szerzett a szezonban.

További fotók az alábbi http://szinvilag.eu/index.php?page=post&id=1225 linken tekinthetőek meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.