post

A Grosics Akadémia otthonában kezdjük a bajnokságot

Az M-Foci Kft. szombaton 17 órától a Szeged-Grosics Akadémia vendégeként lép pályára az NB III-as bajnoki idény első mérkőzésén.

Nehéz ellenféllel csapnak össze a makóiak az első bajnokin. A Gyulán játszó szegedi csapat tavaly még az NB II-ben szerepelt, ahol az utolsó előtti helyen végzett, így búcsúzott a másodosztálytól.

A Maros-parti gárda az elmúlt idényben a Paks II elleni utolsó bajnoki meccsen harcolta ki a bennmaradást az NB III-ban. Az M-Foci július 2-án kezdte meg a felkészülési időszakot, amelynek folyamán öt edzőmeccset játszott. A csapat irányítását egy új edző, Magyar György vette át és a keret is jelentősen átalakult.

– Szerintem jól sikerült a felkészülési időszak, mindenki rendesen dolgozott, de a hétvégén derül ki, mennyire állunk jól fizikálisan a bajnokságra. Mindannyian már várjuk a kezdést. Az ellenfél a bajnokesélyesek közé tartozik és nem titkolt célja, hogy feljusson az NB II-be. Mi készülünk a találkozóra, a labdarúgásban pedig bármi előfordulhat. Igyekszünk ésszel futballozni, megpróbáljuk a saját játékunkat mutatni és mindent megteszünk, hogy sikerrel jöjjünk haza – árulta el Magyar György, a makóiak mestere.

A kiemelt fotó a romániai Csermő elleni utolsó edzőmeccsen készült.

Albert Barbara Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.