post

Busa Bence: szeretném sikeresen zárni az idényt

Az M-Foci Kft. frissen szerződtetett szélső támadója a középmezőnyben akar végezni a szezon végén.

Busa Bence a SZVSE-ben kezdte pályafutását és az első felnőtt meccseit is ebben a csapatban játszotta. Ezután a SZEOL-hoz igazolt, amelynek a színeiben bemutatkozhatott az NB III-ban. Azonban a kevés játéklehetőség miatt Algyőn folytatta a futballt, ahol 2. helyezést ért el a Csongrád megyei bajnokságban. A fiatal focista felkeltette a Mórahalom érdeklődését, így egy év után újra a harmadosztályban bizonyíthatott és két idényen keresztül stabil játékosa volt csapatának.

– A második szezon végén több klub is érdeklődött, de a jelenlegi munkám miatt nem tudtam volna elfogadni egy-egy ajánlatot. Örültem, hogy a makóiak megkerestek. Számítanak rám, ráadásul a társaság nagy részét már régebb óta ismerem. Ezenkívül a körülmények kifogástalanok, így szívesen igazoltam ide – árulta el.

A 23 éves labdarúgónak jól sikerült a felkészülési időszak, sőt már az első bajnoki meccsen betalált a hálóba a Szeged – Grosics Akadémia otthonában. A tavalyi szezonban 10 gólt szerzett.

– Szélső támadóként érzem jól magamat, ám mindkét oldalon bevethető vagyok. Szerintem a gyorsaságommal és a beindulásokkal nem lesz gond, talán a koncentráció terén kell még fejlődnöm – számolt be Bence, aki hozzátette, hogy stabil középcsapattal szeretné zárni az idényt.

http://szinvilag.eu/index.php?page=post&id=1489

Albert Barbara Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.