post

A hajrában vesztettük el a meccset

Az M-Foci Kft. 4-1-es vereséget szenvedett a SZEOL SC vendégeként az NB III közép csoportjának a harmadik fordulójában.

A mérkőzés első helyzete a makóiak előtt adódott egy jobb oldali szabadrúgást követően. A folytatásban többnyire a szegediek irányították a játékot, de a 34. percben egy jobb oldali kontra után az első Maros-parti kísérletet még védte a hazai kapus, ám a kipattanó labdát Babolek Zoltán becsúszva lőtte a léc alá. A továbbiakban növelhették volna az előnyüket a vendégek, viszont Grecsó Bence és Busa Bence lehetősége is kimaradt, így 1-0-val mentek pihenőre.

A második félidőt jobban kezdték a makóiak, Babolek Zoltán lövése a kapufáról vágódott ki, majd Varga Richárd szabadrúgásból veszélyeztetett. A 67. percben Lászik Milán öngóljával egyenlítettek a Tisza-partiak, majd nem sokkal később Horváth Péter megfordította az eredményt. A bekapott gólok megzavarták a vendégcsapatot és az összecsapás hosszabbításában Beretka Péter, valamint Göncző László kialakította a 4-1-et.

– Az első 20 percet megnyomta a SZEOL, beszorítottak bennünket és talán megpróbálták eldönteni a meccset. Az első félidő második fele inkább a miénk volt, sőt a vezető találat után eldönthettük volna a mérkőzés sorsát. A második játékrészben öngólt vétettünk, amiből egyenlített az ellenfelünk. A szegediek második találatát szerintem szabálytalanság előzte meg, ennek ellenére megérdemelten győztek a végén. Az utolsó pár percben összezuhantunk fejben és egy döntetlenszagú párharcot engedtünk ki a kezünkből – mondta Magyar György, az M-Foci Kft. edzője, aki nem értett egyet a játékvezető egyes döntéseivel.

SZEOL SC – M-Foci Kft. 4-1 (0-1)

Szeged, SZVSE-stadion, 600 néző. Vezette: Kulcsár Katalin (Gordos Árpád Mihály, Belicza Bence Péter).

SZEOL: Leindler – Kéri, Rácz, Gál, Grünvald, Ondrejó, Lévai (Pócs, 60.), Buzási (Göncző, 60.), Kozics (Horváth P. – a szünetben), Beretka, Péter. Edző: Siha Zsolt.

M-Foci: Garamvölgyi – Grecsó, Lipták, Lászik, Podonyi, Szilágyi, Varga R. (Hatvani, 72.), Zsoldos, Busa, Széll (Tamaskó, 60.), Babolek (Gémes, 88.). Edző: Magyar György.

Gól: Lászik öngól (67.), Horváth P. (87.), Beretka (91.), Göncző (93.), ill. Babolek (34.)

Sárga lap: Rácz (78.), Péter (85.), ill. Lászik (37.), Varga R. (63.)

További fotók az alábbi http://szinvilag.eu/index.php?page=post&id=1540 linken érhetőek el.

Albert Barbara Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.