A második félidőben engedtük ki a kezünkből a meccset

Az M-Foci Kft. idegenben 4-0-s vereséget szenvedett a Szentlőrinc SE ellen az NB III közép csoportjának az 5. fordulójában.

 Sajnos ezúttal sem tudtak pontot szerezni a Maros-partiak, bár az első játékrészben fegyelmezetten futballoztak. Ezenkívül Busa Bence lőtt egy gólt, amit nem adott meg a bíró. A csapatok gólnélküli döntetlennel mentek a szünetre.

A fordulást követően megszerezte a vezetést a szentlőrinci gárda, ami megzavarta a makóiakat, akik már nem tudták hozni az első félidei játékukat. Hatvani József és Busa Bence előtt adódott egy-egy lehetőség, de mindkettő kimaradt. Az ellenfél végül 4-0-val tartotta otthon a pontokat.

– Egy fegyelmezett első félidő után teljesen mást csinált a csapat, mint amit a szünetben kértünk és gyermeteg hibákat elkövetve ajándékoztunk a Szentlőrincnek 4 gólt – értékelte a meccset Magyar György.

Az M-Foci Kft. edzője hozzátette, hogy folyamatosan keresik az okát a nyeretlenségi sorozatnak. Szerinte a csapat nem elég agresszív védekezéskor és taktikailag rendszeresen óriási hibákat követ el. Mindannyian dolgoznak rajta, hogy ne a tabella alsó szektorában fejezzék be az őszi idényt.

Szentlőrinc SE – M-Foci Kft. 4-0 (0-0)

Szentlőrinc, vezette: Szommer Attila (Illés Tamás, Molnár Alex)

Szentlőrinc: Pacéka – Németh M., Bodó, Havas, Hampuk (Fonyódi, 74.), Bata (Nagy R., 65.), Fenyvesi, Sili, Tihanyi (Kisari, 86.), Harsányi, Hleba. Edző: Turi Zsolt.

M-Foci: Weszelovszky – Grecsó (Babolek – a szünetben), Lászik, Zsoldos, Tamaskó (Hatvani, 73.), Juhász J., Varga R. (Tóth T., 67.), Szilágyi, Podonyi, Busa, Gémes. Csere: Garamvölgyi, Lipták, Tóth T., Hatvani, Babolek, Magyar, Bány. Edző: Magyar György.

Gól: Sili (55., 93.), Hleba (63.), Harsányi (84.)

A második csapatunk hazai pályán 1-0-s vereséget szenvedett a Röszke SK-tól.

Albert Barbara Andrea

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.