post

Égetően szükségünk van a pontokra

Az M-Foci Kft. vasárnap 16 órától a Pécsi MFC vendégeként lép pályára az NB III közép csoportjának a 6. fordulójában.

A makóiak az elmúlt három meccsen nem szereztek pontot, idén csak az Iváncsát sikerült legyőzniük hazai pályán. Az ellenfél legutóbb két döntetlent játszott, előtte pedig az iváncsai gárda ellen nyert, így a 9. helyről várja a mérkőzést.  

A Maros-partiak a tavalyi őszi idényben 7-0-s vereséget szenvedtek a pécsiektől hazai környezetben, de akkor a tabella élén állt a rivális csapata. A tavaszi párharc sem alakult jól, hiszen 6-1-re kaptak ki a makóiak idegenben. A szépítő találatot Vajna Martin szerezte.

Az elmúlt szezon nagyarányú pécsi győzelmei után sem vonhatunk le következtetéseket, mert azóta jelentősen átalakult a Pécs és a Makó kerete is. Egy biztos, a vendégek mindent megfognak tenni, hogy javítsanak az előző fordulókhoz képest és elkerüljék a kieső helyeket.

A második csapatunk szombaton 16:30-tól a Székkutas TC otthonába látogat. Fontos összecsapás elé néznek a Maros-partiak, hiszen az ellenfelükhöz hasonlóan eddig egy pontot gyűjtöttek, így a két gárda a 12. és a 13. helyen áll a tabellán. A makóiak az első győzelem reményében utaznak Székkutasra.

A kiemelt fotó tavaly ősszel készült.

Hajrá Makó!

Albert Barbara Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.