post

Pontokért lépünk pályára a Honvéd II-nél

Az M-Foci Kft. vasárnap 15 órától a Budapest Honvéd-MFA II. otthonába látogat az NB III közép csoportjának a 19. fordulójában.

A kispestiek az ősszel 2-1-re nyertek Makón. Az első félidőben nem bírtak egymással a felek, de a fordulást követően agresszívabban, bátrabban fociztak a vendégek és Májer Milán duplája három pontot ért. A makóiaktól Gémes Bence szépített.

Az ellenfél jelenleg hetedik a tabellán, míg a Maros-partiak az utolsó előtti helyről várják az összecsapást. Mindkét csapatnak fontos lenne a győzelem, a Makónak a kiesés elkerülése végett, a Honvéd II pedig akár feljebb is léphetne. A rivális az előző fordulóban a listavezető Szentlőrinc ellen mentett pontot, a makói gárda a harmadik SZEOL-lal ikszelt.

– Nehéz meccsre számítunk, egy fiatal csapattal fogunk játszani, mely akadémián felnövő focistákból áll és gyors a pályán. Már nem elégedhetünk meg egy ponttal, hiszen a kiesés veszélye fenyeget bennünket, így mindent megteszünk, hogy sikerrel vegyük az akadályokat idegenben – tudtuk meg Kolozsvári Jánostól, az M-Foci Kft. vezetőedzőjétől.

A kiemelt fotó az őszi mérkőzésen készült.

Albert Barbara Andrea

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.