post

A hosszabbításban kaptunk ki a Pécstől

Az M-Foci Kft. hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett a PMFC-től az NB III közép csoportjának a 21. fordulójában.

Az első félidőben az agresszívebben futballozó vendégek ráerőltették akaratukat a makói csapatra, mely nem tudta azt mutatni a pályán, amit eltervezett. A Maros-parti gárda nem veszélyeztette a pécsiek kapuját, akik egy-két ígéretesebb lehetőségig jutottak. Az első játékrész gólnélküli döntetlennel végződött.

A szünet után sem javult a hazaiak támadójátéka és az 52. percben Valkovszki Péter megszerezte a vezetést egy fejesgóllal. A folytatásban a PMFC közel állt az újabb találathoz, ám a makóiak is próbálkoztak egyenlíteni. A 90. percben Molnár János büntetőből egalizált, viszont a ráadásban Koller Krisztián révén a vendégcsapat bezsebelte a három pontot.

– Úgy tűnik, jelenleg minden ellenünk van, ismét az utolsó pillanatokban kaptunk gólt. Próbálkozunk, de nem akar semmi sem összejönni és nehéz ezeket átélni – tudtuk meg Kolozsvári Jánostól, az M-Foci Kft. vezetőedzőjétől.

– Borzasztóan hektikus volt a találkozó, amit elterveztünk, azt megvalósították a fiúk. Rengeteg játékhelyzetünk volt, ha higgadtabbak vagyunk, akkor hamarabb is betalálhattunk volna az ellenfél hálójába. A problémám az volt, hogy a második félidőben nem tudtuk növelni az előnyünket és a csapatra rászállt a kezdeti görcs és a nyerni akarás – mondta Vas László. A PMFC vezetőedzője hozzátette, hogy a hajrában egy gyermeteg hibából büntetőt ajándékoztak a makóiaknak, de nagyot küzdöttek és az utolsó pillanatokban értékes három pontot szereztek.

M-Foci Kft. – PMFC 1-2 (0-0)

Makó, vezette: Takács Tamás (Zahorecz Roland, Belicza Bence Péter).

M-Foci: Garamvölgyi – Podonyi, Tamaskó, Lászik, Kóródi, Molnár J., Varga R., Gémes, Széll, Babolek, Zsoldos. Csere: Juhász, Grecsó, Tóth T., Magyar, Göncző, Lipták, Weszelovszky.

PMFC: Kovács B. – Katona, Futó, Kónya K., Koller, Valkovszki, Geiger, Ayrton, Romic, Péter, Kesztyűs. Csere: Kondor, Kálmán, Kiss K., Fujsz, Hanol, Somogyi.

Gól: Molnár J. (90., 11-esből), ill. Valkovszki (52.), Koller (92.).

További fotók az alábbi https://szinvilag.eu/index.php?page=post&id=2936 linken tekinthetőek meg.

Albert Barbara Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.