post

A három pontért utazunk Szekszárdra

Az M-Foci Kft. vasárnap 16 órától a Szekszárdi UFC vendégeként lép pályára az NB III közép csoportjának a 22. fordulójában.

Az ősszel Busa Bence góljával győztek a makóiak. A két csapat közt jelenleg hat pont a különbség a tabellán, az M-Foci sereghajtó helyen áll, a rivális pedig tizenharmadik.

A Maros-parti gárda október óta nem tudott nyerni, akkor a Paks II ellen zsebelte be a három pontot. A tavasz rosszul indult a Makónak, hiszen négy vereség mellett csak egy döntetlent játszott. A szekszárdi együttesnek egy győzelem mellett két döntetlen és két vereség az idei mérlege. Az ellenfél hazai pályán pontot csent a bajnokesélyes Grosics Akadémiától, míg a SZEOL-t egy találattal múlta felül.

A makóiak a múlt hétvégén fájó vereséget szenvedtek a kiesés ellen menekülő Pécsi MFC-től. Kolozsvári János csapata a javítás reményében utazik Szekszárdra, ahol egy jó eredménnyel életben tarthatná bennmaradási esélyeit. Sok van még hátra a bajnokságból, de egy vereséggel rendkívül nehéz helyzetbe kerülnének a Maros-partiak.  

A fotó az őszi mérkőzésen készült.

Albert Barbara Andrea

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.