post

A három pontért fogunk harcolni a Kecskemét ellen

Az M-Foci Kft. vasárnap 17 órától a Kecskeméti TE-t fogadja az Erdei Ferenc téri sportpályán az NB III közép csoportjának a 27. fordulójában.

A makóiak az utolsó előtti, 15. helyen állnak négy mérkőzéssel a szezon vége előtt. Az ellenfél 12. a tabellán és 11 ponttal gyűjtött többet eddig a Maros-partiaknál.

A hazaiaknak nem jól alakult a tavaszi idény, hiszen csak öt pontot gyűjtöttek, vagyis egy győzelem és két döntetlen mellett hétszer szenvedtek vereséget. A kecskeméti csapat négyszer nyert, kétszer ikszelt és négyszer kapott ki. A vendégek a múlt hétvégén a Honvéd II-vel osztoztak a pontokon hazai pályán, míg a Makó Pakson játszott döntetlent.

A csapatok az ősszel 3-3-mal zárták a meccset Kecskeméten. A Maros-parti gárda kétszer is vezetett, sőt a második alkalommal két góllal, de végül elszórakozta az előnyét. Az M-Focitól Busa Bence duplázott, Széll Kristóf pedig egyszer rezegtette meg ellenfele hálóját.

A makóiak rendkívül nehéz helyzetben vannak és nagyon meg kell nyomniuk a bajnokság hajráját. Sajnos már pontokban kell gondolkodnia a csapatnak, ha szeretne még némi esélyt a bennmaradás kiharcolásához.

Várjuk szurkolóinkat! Hajrá Makó!

Albert Barbara Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.