post

Elvitte a három pontot Makóról a Kecskemét

Az M-Foci Kft. hazai pályán egygólos vereséget szenvedett a Kecskeméti TE-től az NB III közép csoportjának a 27. fordulójában.

Rosszul kezdődött a mérkőzés a Maros-partiaknak, hiszen az ellenfél már a 10. percben megszerezte a vezetést egy gyors támadás végén Zámbori Dániel góljával. A makóiak többet birtokolták a labdát, ám ez csak meddő fölény volt és nem tudták veszélyeztetni a vendégek kapuját.

A második félidőben nem sokat változott a játék képe. Az utolsó húsz percben közel állt a kecskeméti csapat az újabb gólhoz, míg a hazaiak a 85. percben találták el először a kaput, ekkor Babolek Zoltán 15 méteres lövését védte az ellenfél hálóőre. A hátralévő időben az eredmény már nem változott, így a vendégek elvitték a három pontot Makóról.

Az ugyancsak kiesés ellen harcoló Szekszárd és Paks II ikszelt, míg a sereghajtó Hódmezővásárhely győzött, így pontszámban beérte az utolsó előtti Maros-parti gárdát.

– Fájó a vereség, hiszen a bennmaradásért küzdünk és egy nyerhető mérkőzést puskáztunk el. Sajnos ismét előjöttek a szokásos hibák és a támadójátékunk sem volt hatékony, a kaput is csak egyszer találtuk el. Mezőnyben nem fociztunk rosszul, de gól/gólok nélkül nem lehet nyerni – mondta Kolozsvári János, az M-Foci Kft. vezetőedzője.

– Nagyon masszívan védekeztünk, az ellenfélnek nem voltak komoly helyzetei. Hamarabb lezárhattuk volna a találkozót, ha pontosabban fejezzük be a támadásainkat. Küzdött a Makó, de szerintem megérdemelten győztünk – tudtuk meg Szabó Tibortól, a Kecskeméti TE vezetőedzőjétől.

M-Foci Kft. – Kecskemét 0-1 (0-1)

Makó, vezette: Somogyi Sára (Kulcsár Dániel, Farkas Dávid).

M-Foci: Füstös – Tamaskó, Juhász, Lászik, Tóth T., Kóródi, Babolek, Molnár J., Busa, Magyar, Széll. Csere: Garamvölgyi, Podonyi, Vajna, Bány, Lipták. Edző: Kolozsvári János.

Kecskemét: Kunsági – Bagó, Vágó, Peres, Vladul, Urbán, Takács, Markó, Terbe, Zámbori, Nánási. Csere: Mészáros D., Farkas I., Balog Sz., Kitl, Zámbó, Szabó D., Tóth R. Edző: Szabó Tibor.

Gól: Zámbori (10.).

További fotók az alábbi https://szinvilag.eu/index.php?page=post&id=3219 linken tekinthetőek meg.

Albert Barbara Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.